Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας προκηρύσσει διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς του προσωπικού του ΙΝΑΛΕ με επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος τύπου μηχανότρατας στα σημεία δειγματοληψιών και διενέργεια των δειγματοληψιών στo πλαίσιο του έργου με τίτλο «Εκπόνηση δράσεων του Εθνικού Προγράμματος Συλλογής Αλιευτικών Δεδομένων έτους 2020 στο πλαίσιο ενωσιακών και εθνικών απαιτήσεων»,CPV:63726700-1.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών μέχρι την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 και ώρα 14:00

pdfΔιαγωνισμός   docxΟικονομική προσφορά  docxΥπόδειγμα εγγυητικής επιστολής docx Πίνακας συμμόρφωσης  docxΤΕΥΔ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων- Τμήμα Γάλακτος εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Καινοτόμες προσεγγίσεις αξιοποίησης και συγκριτικά πλεονεκτήματα του τυρογάλακτος αιγοπρόβειας προέλευσης της περιφέρειας Ηπείρου», με ακρωνύμιο «ΚΑΙΤΥΡΗΠΕΙ» και κωδικό MIS 5033108, στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για ερευνητικά έργα στους τομείς αγροδιατροφής, υγείας και βιοτεχνολογίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Ήπειρος’’ 2014-2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων μέχρι και την Τρίτη 21 Απριλίου 2020 και ώρα 12.00

pdfΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Improving the conservation of the priority plant in the cross border area» (ακρωνύμιο: Conse-pp)

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων μέχρι και την Πέμπτη 16 Απριλίου 2020 και ώρα 14:00

pdfΕκδήλωση ενδιαφέροντος  docΥπόδειγμα πρότασης

Απόφαση αποδοχής πρακτικού και έγκρισης πινάκων κατάταξης για την αρ. 346/11.02.2020 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης έργου: «Εκπόνηση Εθνικού Προγράμματος Συλλογής Αλιευτικών Δεδομένων στο πλαίσο των Ενωσιακών και Εθνικών Απαιτήσεων».

Έγκριση των πινάκων κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη σαράντα (40) συμβάσεων μίσθωσης έργου.

Κατά της απόφασης χωρεί υποβολή ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της.

pdfΑπόφαση ΔΣ

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών προκηρύσσει συνοπτικό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκποίηση διακοσίων σαράντα (240) αρνιών με τιμή εκκίνησης 2,30 € χλγ.Ζ.Β. πλέον ΦΠΑ, δέκα (10) προβατίνων με τιμή εκκίνησης 0,75 € χλγ.Ζ.Β πλέον ΦΠΑ & τριών (3) αγελάδων με τιμή εκκίνησης 1,20 € χλγ.Ζ.Β. πλέον ΦΠΑ.
 
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών μέχρι την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 11:00
 

Ο ΕΛ.Γ.Ο.-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) θέσεως ερευνητικού προσωπικού βαθμίδας Γ’ – Εντεταλμένος Ερευνητής,με γνωστικό αντικείμενο: «Διαχείριση Υγρών Αποβλήτων και Λυματολάσπης με Φυσικά Συστήματα»

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 24η Απριλίου 2020.

pdfΠροκήρυξη   docxΥπεύθυνη δήλωση   docxΑίτηση υποψηφιότητας docx Δήλωση ανάγνωσης & αποδοχής

Διενέργεια NEOY συνοπτικού διαγωνισμού με αντικείμενο την παροχή λογιστικών υπηρεσιών για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Κατάρτισης Νέων Γεωργών του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, προϋπολογισμού 74.400,00 € συμπ. ΦΠΑ, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει μόνο της τιμής.

Προθεσμία υποβολής προσφορών στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛΓΟ - "ΔΗΜΗΤΡΑ": 23/03/2020, ώρα 12:00 μ.μ. 

Ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού: 23/03/2020, ώρα 12:30 μ.μ.

pdfΠροκήρυξη Διαγωνισμού   pdfΤεύχος Διακήρυξης 

Το Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Εφαρμογή επίγειων οπτικών και ακουστικών αισθητήρων και χρήση της τεχνολογίας της πληροφορίας για την παρακολούθηση της πανίδας και των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων σε προστατευόμενες περιοχές της Ελλάδας» και ακρωνύμιο ΒΙΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων μέχρι και την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 και ώρα 14.00

pdfΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες ερευνητικού έργου με τίτλο: «Καινοτόμα δράση για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών στα Κύθηρα με την κινητοποίηση και συνεργασία του πληθυσμού πιλοτικά σε τρεις οικισμούς» το οποίο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων μέχρι και τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:00

pdfΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας μέχρι εννέα (09) μήνες και όχι πέραν της λήξεως του διδακτικού έτους 2019-2020, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι ανάγκες στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Επαγγελματικών Σχολών της Νεμέας και της Καλαμπάκας του Οργανισμού.

pdf ΕΠΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ     pdfΕΠΑΣ ΝΕΜΕΑΣ   docΑΙΤΗΣΗ

 

 

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών & Κτηνοτροφικών Φυτών προκηρύσσει διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου που θα αναλάβει τις καλλιεργητικές και γεωργικές εργασίες βελτίωσης και σποροπαραγωγής του αυτοχρηματοδοτούμενου υποέργου "Βελτίωση και σποροπαραγωγή κτηνοτροφικών φυτών & οσπρίων".

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών μέχρι την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:00 

pdfΤεύχος προκήρυξης

Website Security Test