Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Α. Καλογιάννη καθώς και τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ Δρ Γ. Καρέτσο και κ. Αθ. Βλάχο, επισκέφθηκαν το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών και την Αβερώφειο Γεωργική Σχολή, την Τρίτη 12 Ιουλίου.


Στο Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών, είχαν συνάντηση με το προσωπικό του Οργανισμού και εν συνεχεία  ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ινστιτούτου, όπου και ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητές του από τον Διευθυντή Δρ Χ. Τσαντήλα.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Αβερώφειο Γεωργική Σχολή, η οποία παρέχει εκπαίδευση σε θέματα γεωργικών μηχανημάτων και ζωοτεχνίας και ενημερώθηκαν από τη Διευθύντρια κ. Μ. Κλεισιάρη για τα περισσότερα από 100 χρόνια προσφοράς του Αγροτικού αυτού Λυκείου, αλλά και  για τις ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές. Ο Υπουργός εμφανίστηκε θετικός στο να γίνουν κινήσεις για την αναβάθμιση της Σχολής και σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων.

Website Security Test