Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και οι υπόλοιποι εποπτευόμενοι φορείς του συμμετείχαν με κοινό περίπτερο στην 26η Διεθνή Έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων από τις 28 έως τις 31 Ιανουαρίου  στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες ήταν οι εισηγήσεις στην ημερίδα που διοργάνωσε ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ στο πλαίσιο της 26ης Agrotica με θέμα: «προϊόντα της ελιάς: σταθερή αξία για την ελληνική οικονομία»

Επισυνάπτεται: pdfΔελτίο Τύπου

 

Ημερίδα με θέμα: "Η αποκατάσταση του τοπίου της Ολύμπιας και ο Ολυμπιακός βοτανικός κήπος" διοργανώνει το Ινστιτούτο  Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων (ΙΜΔΟ) σε συνεργασία με την Εφορεία αρχαιοτήτων Ηλείας, το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και το Φυσιολατρικό πολιτιστικό σύλλογο Αρχαίας Ολύμπιας τη Δευτέρα 18 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθ. του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στις 3.00 μ.μ.

Επισυνάπτεται:  pdfΠρόγραμμα Ημερίδας

Από τις αρχές Μαΐου έως και σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 147 προγράμματα σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα έχουν γίνει 114 καταρτίσεις που αφορούσαν τη Φυτική Παραγωγή, 29 στη θεματική ενότητα της Ζωικής Παραγωγής και 4 εκπαιδεύσεις που απευθύνονταν σε Μελισσοκόμους.

Επισυνάπτεται: pdf Δελτίο Τύπου

Website Security Test