Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Μεσογειακών και Δασικών Οικοσυστημάτων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Προώθηση της αστικής ενσωμάτωσης των Πράσινων Υποδομών για τη βελτίωση της κλιματικής διακυβέρνησης των πόλεων» - LIFE17 GIC/GR/000029 – LIFEGrIn.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με κωδικό CHERRY4BREED και τίτλο «Δημιουργία ποικιλιών κερασιάς προσαρμοσμένων στις Ελληνικές συνθήκες, με αξιόλογα αγρονομικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά» στα πλαίσια του Ειδικού Προγράμματος γεωργικής έρευνας για την δημιουργία νέων ποικιλιών φυτικών ειδών.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 3092/06.10.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Σουσάμι Άνοιξε- Οι -ομικές τεχνολογίες ως εργαλείο επαναπροώθησης της καλλιέργειας σουσαμιού» στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» με Κωδικό ΟΠΣ 2076, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 2901/14.09.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Διάσωση, διατήρηση και αξιοποίηση του γηγενούς γενετικού υλικού των εσπεριδοειδών με σύγχρονες βιο-αναλυτικές προσεγγίσεις», ακρωνύμιο GoCitrus , με κωδικό Τ2ΕΔΚ-01318 και MIS 5072531, στο πλαίσιο της δράσης «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ».

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 2903/14.09.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Γενετική βελτίωση και ανάπτυξη ποικιλιών Ελληνικής ρίγανης (Origanum vulgare ssp. hirtum)» (ακρωνύμιο BREED_OREG) του Ειδικού Προγράμματος Γεωργικής Έρευνας για τη δημιουργία νέων ποικιλιών φυτικών ειδών του με χρηματοδότηση από το Ταμείο Γεωργίας Κτηνοτροφίας – Πρώτο Παράρτημα Σποροπαραγωγής και Φυτωρίων.

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 3533/51191/05.10.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Εφαρμογή τεχνολογιών γεωπληροφορικής για τη βελτιστοποίηση των δολωματικών ψεκασμών δακοκτονίας στην Περιφέρεια Κρήτης για το 2021» - “DacusSOS2021”.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής / Τμήμα Μελισσοκομίας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου BeeConneted, χρηματοδοτούμενο από την ΓΓΕΚ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 3135/51178/05.10.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Χρήση ομικών τεχνολογιών για τον εμπλουτισμό του βρεφικού γάλακτος», με ΑΚΡΩΝΥΜΙΟ MilkSafe, με κωδικό Έργου Τ2ΕΔΚ-02222 και ΟΠΣ 5074548, στο πλαίσιο του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 2014-2020, της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ», με χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους (ΓΓΕΚ) και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 3240/50824/04.10.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Learning and action alliances for Nexus environments in an uncertain future» – LENSES».

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 53018/12.10.2021 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για τις ανάγκες της Πράξης “Επιχορήγηση του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού - ΔΗΜΗΤΡΑ για την υλοποίηση του Έργου «Λειτουργία Εθνικού Δικτύου Παρακολούθησης και Καταγραφής της Ποσότητας (ποτάμια) και Ποιότητας (ποτάμια και λίμνες) των Επιφανειακών Υδάτων της Χώρας (Οδηγία 2000/60/ΕΚ)»”, με Κωδικό ΟΠΣ 5001336, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1: «Υδρομετρήσεις, Δειγματοληψίες, Χημικές Αναλύσεις και Συμπληρωματικές Ενέργειες».

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών / Τμήμα Φυτοπροστασίας (Πάτρα) της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «INTERREG V A Ελλάδα Ιταλία 2014 2020 Authentic Olive Net», με χρηματοδότηση από το INTERREG V A Ελλάδα.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:30.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει μόνο τιμής, με σκοπό την προμήθεια οργάνων/εξοπλισμού και αναλωσίμων εργαστηρίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΟΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΩΝ ΞΕΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (INVASION)» (MIS ΟΠΣ 5049543) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020».

Website Security Test