Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας  του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση βιοαερίου με ταυτόχρονη ανακύκλωση και αξιοποίηση του διοξειδίου του άνθρακα για τη βελτιστοποίηση της αναερόβιας επεξεργασίας ιλύος», Ακρωνύμιο: BiogasUp,

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: ημέρα Παρασκευή 26 Απριλίου 2022 και ώρα 13.00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

docxΑΙΤΗΣΗ_BIOGASUP.docx

Το Ινστιτούτο Ελιάς Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου  της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη συμβάσεων με φυσικά πρόσωπα στα πλαίσια υλοποίησης του έργου με τίτλο "Ιnnovative tools for rational control of the most diffuclt-to manage pests (Super pests) and the diseases they transimt (SuperPests), ΗORIZON 2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τετάρτη 27  Απρίλίου και ώρα 14.30.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΑ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

docxΒ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, στα πλαίσια υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Παρακολούθηση και καταγραφή της κατάστασης των θαλάσσιων υποπεριοχών της Ελλάδας / Αναβάθμιση και λειτουργική επικαιροποίηση του δικτύου παρακολούθησης – Δειγματοληψίες και αναλύσεις βιοτικών και αβιοτικών παραμέτρων του θαλάσσιου οικοσυστήματος» (ΟΠΣ 5010856), ενδιαφέρεται για την προμήθεια ενός (1) δειγματολήπτη ιζήματος, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει μόνο της τιμής.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Καινοτόμος καλλιέργεια του μονοκύτταρου χλωροφύκους Chlorella vulgaris σε «έξυπνο» φωτοβιοαντιδραστήρα με τη χρήση τεχνολογίας μικρο-φυσαλίδων στο πλαίσιο μιας «μπλε κυκλικής οικονομίας» με κωδικό Τ6ΥΒΠ-00494. Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014-2020 και από Εθνικούς πόρους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τρίτη 3 Μαϊου 2022 και ώρα 15:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

 

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μία (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Διεθνής Έρευνα με Τράτα Βυθού στη Μεσόγειο (MEDITS)» (MEDITS ΚΥΠΡΟΥ), το οποίο ανατέθηκε από το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 και ώρα 15:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 466/7180/08.02.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου “MANAGING RESILIENT NEXUS SYSTEMS THROUGH PARTICIPATORY SYSTEMS DYNAMICS MODELLING” και ακρωνύμιο REXUS (Αριθμός Συμβολαίου 101003632, Κωδικός Έργου 1769), που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος «HORIZON 2020».

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 465/7179/08.02.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Agricultural Interoperability and Analysis System» με ακρωνύμιο «ATLAS» που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου “HORIZON 2020”.

Κατά τον πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει απο την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

 

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 548/8721/15.02.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Carbon Farming Geolocation Support by Establishing a Spatial Soil Database Management System, LIFE GEOCARBON (LIFE20 PRE/EL/018)».

Έγκριση των πινάκων κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Διόρθωση της αριθμ. 52 απόφασης της 3ης/1-3-2022 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 307/7688/09.02.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 308/7689/09.02.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου "Διερεύνηση και αξιολόγηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών ελληνικού γάλακτος ανά περιοχή παραγωγής του".

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 251/6843/07.02.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου “Valorisation of thistle-curdled CHEESES in MEDiterranean marginal areas ", με ακρωνύμιο VEGGIE-MED-CHEESES και κωδικό ΓΓΕΚ PRIMA 2018-13.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 250/6834/07.02.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου: «Αξιοποίηση ακατέργαστης γλυκερίνης από τα παραπροϊόντα της βιομηχανίας βιοντίζελ για παραγωγή βιοκαυσίμων 2ης γενιάς και πρωτεϊνούχων προσθέτων ζωοτροφών με καινοτόμες βιοτεχνολογικές μεθόδους», (ακρωνύμιο GLYC2BIOD), με κωδικό Τ1ΕΔΚ-02871 και MIS 5030733 της δράσης «Ερευνώ –Δημιουργώ-Καινοτομώ».

Website Security Test