Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 1361/11.04.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Διεθνής Έρευνα με Τράτα Βυθού στη Μεσόγειο (MEDITS)» (MEDITS ΚΥΠΡΟΥ), το οποίο ανατέθηκε από το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 19922/485/11.04.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ TΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ».

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου HORIZON 2020 με Τίτλο «Developing Earth Observation (EO)-powered services to promote soil carbon sequestration through regenerative agriculture» (Ακρωνύμιο: AgriCapture - Project ID: 101004282), που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

 

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια δύο (2) αυτόματων συσκευών ανάλυσης συστατικών γάλακτος για τον εξοπλισμό των εργαστηρίων Ιωαννίνων και Πέλλας και ενός (1) πλήρως αυτόματου συστήματος ανάλυσης συστατικών γάλακτος και μέτρησης σωματικών κυττάρων για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου Αχαΐας. Η προυπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ύψος των 425.000 € πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών η 14η Ιουνίου 2022

 

Κατεβάστε εδώ τη διακήρυξη

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων/ Τμήμα Φυλλοβόλων, Οπωροφόρων Δένδρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας ου ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (βάσει τιμής), με σκοπό την επιλογή αναδόχων που θα αναλάβουν την προμήθεια αναλωσίμων και ανταλλακτικών για τον αγρό, δικτυοκήπιο και εργαστήριο. Συγκεκριμένα: Τμήμα Α: Κυκλοφορητών αέρα και εξαεριστήρων, Τμήμα Β: Ανταλλακτικών εργαστηριακών μηχανημάτων, Τμήμα Γ: Μείγμα φυτικού υποστρώματος και λιπασμάτων.

Το Ινσιτούτο Αλιευτικής Ερευνας Καβάλας της Γενικής Διεύθυνσης του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ  προκηρύσσει ανοκτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΩΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ» με Κωδικό ΟΠΣ 5004055, που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας –Θάλασσας (ΕΠΑλ-Θ 2014-2020).

docxΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι

docxΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ

docxΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V

docxΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI

docxΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV

pdf21894 ΑΔΑ

pdf21894 ΑΔΑΜ

pdfΣΥΜΒΑΣΗ σκαφος

pdfΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας ξεκινά στις 13.05.2022 και λήγει στις 23.05.2022 και ώρα 13:00 μ.μ..

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ι

docxΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΙΙ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων με την αρ. 1162/25768 ΑΔΑ: ΨΦ1ΚΟΞ3Μ-Ξ4Ο Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη σύμβασης για μία (1) ανάθεση έργου ιδιωτικού δικαίου με φυσικό πρόσωπο ελεύθερο επαγγελματία Γεωπόνο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο: : «Παραγωγή νέων ποικιλιών ντομάτας με χρήση ομικών τεχνολογιών» NTOMATOMICS, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με φορέα υλοποίησης την Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού του ΙΓΒ&ΦΠ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

 Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων: Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΑΙΤΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου,της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια του έργου με τίτλο: «Δράσεις για την επιτυχημένη εγκατάσταση υποτροπικών ειδών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΥΠΕΡ ΠΕΛ με Επιστημονικό Υπεύθυνο την Δρα Τζατζάνη Θηρεσία-Τερέζα Εντεταλμένη Ερευνήτρια του Ι.ΕΛ.Υ.Α. και για την εύρυθμη υλοποίηση του, θα προβεί στη διαδικασία Απευθείας Ανάθεσης με Διαγωνιστική διαδικασία προς κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν έρευνας αγοράς, και με αντικείμενο την επιλογή Αναδόχου για τηνπρομήθεια υποτροπικών φυτών για το Ι.ΕΛ.Υ.Α. ΧΑΝΙΑ

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η ημέρα Τρίτη 17 Μαιου 2022 και ώρα 15.00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

 

 

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ απευθύνει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συγκρότηση της Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας (ΕΗΔΕ).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ημέρα Τρίτη 31 Μαιου 2022 και ώρα 14.30

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΑΙΤΗΣΗ

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

 

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Turn food industry by-products into secondary feedstuffs via circular economy schemes», “NewFeed” που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Ευρωμεσογειακής Πρωτοβουλίας PRIMA με grand agreement vo 2013.

Kατά τον πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του οργανισμού.

 

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxAITHΣΗ

Το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας & Κοινωνιολογίας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη δυο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ – Α' ΦΑΣΗ», με κωδικό ΟΠΣ 5136156 στο Επιχειρησιακό́ Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 και ώρα 14:00

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΑΙΤΗΣΗ

Website Security Test