Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Ανάπτυξη και Υποστήριξη του Επιστημονικού Έργου του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου», με ακρωνύμιο «ΑΝΥΠΕΠΕ- ΙΕΛΥΑ», με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους.

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Εφαρμογή αρχών ολοκληρωμένης διαχείρισης σε καλλιέργειες εσπεριδοειδών στην ΠΕ Ηλείας για έλεγχο του διαλευρώδους των εσπεριδοειδών» - ΚΩΔ. Μ16ΣΥΝ2-00104, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γενική Γραμματεία Γνωσιακών Πόρων και Υποδομών Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ 2014-2020.

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο,για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Εφαρμογή μεριστωματικού πολλαπλασιασμού και θερμοθεραπείας για παραγωγή αποϊωμένου πολλαπλασιαστικού υλικού νέων εγχώριων ποικιλιών φράουλας» - ΚΩΔ. Μ16ΣΥΝ2-00105, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γενική Γραμματεία Γνωσιακών Πόρων και Υποδομών Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ 2014-2020.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛ.ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Ζωοανθρωπονόσοι στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Προσέγγιση ενιαίας υγείας».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η 5η Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14.30.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

docΑΙΤΗΣΗ

 

 

 

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων, Τμήμα Εδαφολογίας Αθηνών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Έξυπνο Σύστημα Διαχείρισης Άρδευσης και Λίπανσης Βιομηχανικής τομάτας», με ακρωνύμιο «Tomato The Smart Way», Κωδικός Πράξης MIS 5185023, που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ», κωδικό ΟΠΣ 4582, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η 5η Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14.30.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

docΑΙΤΗΣΗ

 

 

 

 

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων (ΙΕΥΠ) της Γενικής Διεύθυνσης του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΡΟΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ", με ακρωνύμιο “ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ” και κωδικό Μ16ΣΥΝ2-00196, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2, του Υπομέτρου 16.1 – 16.5 «Συνεργασία για περιβαλλοντικά έργα περιβαλλοντικές πρακτικές και δράσεις για την κλιματική αλλαγή», περιφερειακής και εθνικής εμβέλειας, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η 5η Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14.30.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

docΑΙΤΗΣΗ

 

 

 

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ.2431/58585/07.11.2023 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Σύναψη
δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Προστασία αυτοφυών ειδών Σιδερίτη της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας, μέσω της πιλοτικής καλλιέργειάς τους και δημιουργία Πολλαπλασιαστικού Υλικού για παραγωγή προϊόντων αειφορικής παραγωγής» - Μ16ΣΥΝ2-00337, στο πλαίσιο του υπομέτρου 16.1 – 16.5 “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ” του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, με συγχρηματοδότηση από εθνικούς πόρους και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης).

Καταληκτική ημερομηνία ενστάσεων: Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

 

 

 

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ–ΔΗΜΗΤΡΑ/Κεντρική Υπηρεσία εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη συμβάσης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο : «Ανάπτυξη και υποστήριξη του Επιστημονικού έργου της Κεντρικής Διοίκησης ΑΝΥΠΕΠΕ – ΚΥ».

Τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΑΙΤΗΣΗ

 

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει τους αναμορφωμένους πίνακες της αριθμ. ΣΟΧ2/2023 ανακοίνωσής του (με αριθμ.47103/8-9-2023), κατόπιν κατ΄ένσταστης ελέγχου του ΑΣΕΠ.

pdfΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 2478/53993/17.10.2023 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο Παραγωγή νέου οίνου Μοσχοφίλερου με ενισχυμένο ποικιλιακό άρωμα με εφαρμογή νέων μη – συμβατικών γηγενών ζυμών, Κωδικός έργου Μ16ΣΥΝ2-00150, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γενική Γραμματεία Γνωσιακών Πόρων και Υποδομών Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ 2014-2020.

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη δέκα (10) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου “Μελέτη και αξιολόγηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών Ελληνικού γάλακτος”.

Website Security Test