Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Ελιάς Υποτροπικών Φυτών  & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου με εξωτερικό συνεργάτη ((Γεωπονίας ΠΕ ή ΤΕ) για τις ανάγκες του Έργου ΕΔΚ με Τίτλο «Βιώσιμες λύσεις για την Βιολογική Αντιμετώπιση Επιβλαβών Μικροοργανισμών και την Επαγωγή της Αντοχής των Καλλιεργειών στην Αλατότητα» (Ακρωνύμιο: BIOCONTROL, Κωδικός έργου Τ2ΕΔΚ-01859, Κωδικός Πράξης/MIS 5073622 με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Δρ Εμμ. Μαρκάκη, Εντεταλμένο Ερευνητή του ΙΕΛΥΑ-ΤΑΛΑΦ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων 28.12.2022 ημέρα Τετάρτη.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

docxΑΙΤΗΣΗ

 

Το Ινστιτούτο Ελιάς Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη σύναψη δύο συμβάσεων μίσθωσης έργου με εξωτερικούς συνεργάτες (Γεωπονίας ΠΕ ή ΤΕ) για τις ανάγκες του Έργου RIS3Crete με Τίτλο: «Καινοτόμος, κινητή συσκευή φασματικής χαρτογράφησης για την επιτόπια, πρώιμη ανίχνευση ασθενειών σε καλλιέργειες κηπευτικών» (Ακρωνύμιο: SpectraPlant - Κωδικός έργου ΚΡΗΡ1-0028641), με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Δρ Εμμ. Μαρκάκη, Εντεταλμένο Ερευνητή του ΙΕΛΥΑ-ΤΑΛΑΦ στο Ηράκλειο Κρήτης.

 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων 28.12.2022 ημέρα Τετάρτη.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

docxΑΙΤΗΣΗ Α

docxΑΙΤΗΣΗ Β

 

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ.4055/55048/21.10.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Developing Earth Observation (EO)-powered services to promote soil carbon sequestration through regenerative agriculture» (Ακρωνύμιο:AgriCapture-Project ID: 101004282) HORIZON 2020, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου».

Kατά του πινακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών που αρχίζει απο την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην Ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ.4426/59208/02.11.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Τεχνική υποστήριξη στη διαχείριση και διοίκηση των Ευρωπαϊκών Έργων του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου (E-PER)».

Kατά του πινακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών που αρχίζει απο την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην Ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

 

 

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου,  της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου: «Mobilization of Olive GenRes through prebreeding activities to face the future challenges and development of an intelligent interface to ensure a friendly information availability for end users – GEN4OLIVE, για το έτος 2023

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων 28.12.2022 ημέρα Τετάρτη.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

docxΑΙΤΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη έξι (6) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου “Διερεύνηση και αξιολόγηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών Ελληνικού γάλακτος ανά περιοχή παραγωγής του”, του ΙΤΑΠ.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ενστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών που αρχίζει απο την επόμενη ημέρα ανάρτησης στην Ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

docxΑΙΤΗΣΗ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ.60084/2214/07.11.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Promoting urban integration of Green Infrastructure to improve climate governance in cities», με ακρωνύμιο LIFE GrIn και κωδικό LIFE17 GIC/GR/000029.

Κατα του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας  πέντε (5) εργάσιμων ημερών που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

 

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ.3032/01.11.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκεςυλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Παραγωγή νέων μεταποιημένων προϊόντων κρέατος με εφαρμογή σύγχρονων βιοτεχνολογικών μεθόδων για αύξηση των επιπέδων υγιεινού χρόνου ζωής, μικροβιολογικής ασφάλειας και διατροφικής
τους αξίας», με ακρωνύμιο «ΝΕΟ-ΒΙΟΔΙΑΤΡΟΦΗ» και κωδικό MIS 5033164, στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για ερευνητικά έργα στους τομείς αγροδιατροφής, υγείας και βιοτεχνολογίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Ήπειρος’’ 2014-2020. Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου».

Kατα τον πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών που αρχίζει απο την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην Ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ.706/01.11.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Προσαρμογή οπωροφόρων δενδρωδών καλλιεργειών της Μεσογειακής λεκάνης στη κλιματική αλλαγή (Fruit crops resilience to climate change in the Mediterranean Basin)», ακρωνύμιο FREECLIMB και κωδικό PRIMA18-03. Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου».

Κατα τον πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών που αρχίζει απο την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην Ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ.2607/59227/02.11.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις
ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Nature based solutions for prevention and mitigation of natural disasters in the cross border area» με ακρωνύμιο “sol-na” (MIS 5066799) του Προγράμματος Interreg IPA II Crossborder Cooperation Programme “Greece- Republic of North Macedonia 2014-2020”. Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου».

Καταληκτική ημερομηνία ενστάσεων: Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Το Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Ερευνας εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Nature based solutions for
prevention and mitigation of natural disasters in the cross border area» με ακρωνύμιο: «sol-na», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών, στο πλαίσιο του προγράμματος IPA Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα- Δημοκρατία της Βόρειας
Μακεδονίας 2014-2020 με ενάριθμο Π.Δ.Ε. 2022ΣΕ48260000.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι στις 23/12/2022 ημέρα Παρασκευή κ ώρα 14.30

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Website Security Test