Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων σύναψη μιας σύμβασης (1) μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Βιολογικές πρακτικές καλλιέργειας της πατάτας για βελτιωμένη ποιότητα παραγωγής και αντοχή σε ασθένειες», με ακρωνύμιο «POTATO2UP» και κωδικό Μ16ΣΥΝ2-00222, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2, των Υπομέτρων 16.1– 6.2 και 16.1–16.5, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020) στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων (Ερευνητική Μονάδα Σίνδου) του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου “Διαχείριση της βαμβακοκαλλιέργειας για μείωση εισροών, περιβαλλοντικών επιπτώσεων και κόστους παραγωγής, με χρήση καινοτόμων μεθόδων γεωργίας ακριβείας και εκπαίδευση των παραγωγών".

Το Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου "Promote Online Education for Agriculture in a Sustainable Environment" με ακρωνύμιο "POEASE".

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου "Καινοτόμες λύσεις για τη βιώσιμη και περιβαλλοντικά φιλική φυτοπροστασία των οπωροκηπευτικών της Ελλάδας, στην Ευρώπη του μέλλοντος", με ακρωνύμιο «ΙnnoPP» και κωδικό πράξης ΤΑΑ TAEDR-0535675), με χρηματοδότηση από ΓΓΕΚ / Ελλάδα 2.0 - ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Αξιοποίηση μήλων Λασιθίου βιολογικής γεωργίας για παραγωγή συμπυκνώματος και σταθεροποίηση με τεχνολογία Υπερυψηλής πίεσης», με ακρωνύμιο “HP-APPLE” και κωδικό Μ16ΣΥΝ2-00155, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 2 των Υπομέτρων 16.1– 6.2 και 16.1–16.5, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020), με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους.

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών & Κτηνοτροφικών Φυτών του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Καινοτόμες λύσεις για τη βιώσιμη και περιβαλλοντικά φιλική φυτοπροστασία των οπωροκηπευτικών της Ελλάδας, στην Ευρώπη του μέλλοντος”, με ακρωνύμιο «ΙnnoPP» και κωδικό πράξης ΤΑΑ TAEDR-0535675, με χρηματοδότηση από ΓΓΕΚ / Ελλάδα 2.0 - ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 2720/10-8-2023 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο "Demonstration of innovative functional food production systems based on a more sustainable value chain of marine and freshwater raw materials for conscientious European consumers" (NOVAFOODIES).

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 39985/290/20.07.2023 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Ανάπτυξη & Υποστήριξη του Επιστημονικού Έργου του Ινστιτούτου Αγροτικής Οικονομίας & Κοινωνιολογίας» (ΑΝΥΠΕΠΕ).

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 1645/41843/02.08.2023 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας για περιβαλλοντική και οικονομική αποτίμηση επιπτώσεων συστημάτων παραγωγής βιο-ενέργειας στη Κ. Μακεδονία για βιώσιμη και ανταγωνιστική διαχείριση από επιχειρήσεις της αγροτοκτηνοτροφικής αλυσίδας» (ακρωνύμιο: ENVITOOL).

Website Security Test