Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό (μέσω ΕΣΗΔΗΣ) κάτω των ορίων (Προϋπολογισμού 70.770,69 ΕΥΡΩ πλέον ΦΠΑ, 86.992,46 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και όλων των λοιπών επιβαρύνσεων), με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει μόνο τιμής, για την προμήθεια εργαστηριακού και λοιπού εξοπλισμού, για τις ανάγκες του Έργου «Improving the conservation of the priority plant in the cross border area» με ακρωνύμιο: Conse-pp, με Κωδικό ΟΠΣ 5032907 και κωδικό ΠΔΕ:2018ΣΕ48260000.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:00.

Ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού: Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:00.

pdfΠΕΡΙΛΗΨΗ                               pdfΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει τα αποτελέσματα της αριθμ. 49219/08-10-2019 (ΑΔΑ: ΩΡΚΑΟΞ3Μ-19Φ) προκήρυξης της ΕΠΑ.Σ. Συγγρού για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ

Το Τμήμα Γάλακτος/Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προσφοράς προμήθειας ζωοτροφών μίγματος τροφής υψηλής γαλακτοπαραγωγής προβάτων για το διάστημα από 21/01/2020 έως 31/12/2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Τμήμα Αμπέλου Λαχανοκομίας, Ανθοκομίας και Φυτοπροστασίας Ηρακλείου/Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου, της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Πιλοτική Εφαρμογή νέων τεχνολογιών για την παρακολούθηση και έλεγχο των πληθυσμών του δάκου σε διάφορες ελαιοκομικές περιοχές της Ελλάδας (NT4D)»

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14:30.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                   docxΥΠΟΔΕΙΓΜΑ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΠΡΟΤΑΣΗΣ_(περίπτωση_Α)                    docxΥΠΟΔΕΙΓΜΑ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΠΡΟΤΑΣΗΣ_(περίπτωση_Β)

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου: «Προσαρμογή οπωροφόρων δενδρωδών καλλιεργειών της Μεσογειακής λεκάνης στη κλιματική αλλαγή - FREECLIMB (PRIMA) 20.1616» με φορέα χρηματοδότησης του Έργου τη ΔΡΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ «Χρηματοδότηση ελληνικών φορέων που συμμετέχουν επιτυχώς στις προσκλήσεις υποβολής προτάσεων της Ενότητας 2 του PRIMA της ΓΓΕΤ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14:30.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ           docxΥΠΟΔΕΙΓΜΑ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος: INTERREG IPA II Cross-border Cooperation Programme “Greece - Albania 2014-2020-COMPLETE”.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: 10 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                         docxΥΠΟΔΕΙΓΜΑ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΠΡΟΤΑΣΗΣ

 

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πλήρωση τριών (3) θέσεων ερευνητών βαθμίδας Β’ – Κύριος Ερευνητής.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 31η Ιανουαρίου 2020.

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ                docxΑΙΤΗΣΗ_ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ                docxΔΗΛΩΣΗ_ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ_ΑΠΟΔΟΧΗΣ               docxΥΠΕΥΘΥΝΗ_ΔΗΛΩΣΗ

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Διερεύνηση της θρεπτικής κατάστασης και εκτίμηση των λιπαντικών δόσεων σε ορυζώνες με μέθοδο γεωργίας ακριβείας συνδυαστικής τηλεπισκόπησης, εδαφοανάλυσης και φυλλοδιαγνωστικής», το οποίο χρηματοδοτείται από την εταιρεία ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας μέχρι εννέα (09) μήνες και όχι πέραν της λήξεως του διδακτικού έτους 2019-2020, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι ανάγκες στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) του Οργανισμού.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης – προκήρυξης, αίτηση στις ΕΠΑΣ, αντίτυπο της οποίας μπορούν να παραλαμβάνουν από τις ανωτέρω ΕΠΑΣ ή από την ιστοσελίδα του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (www.elgo.gr).

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ_ΕΠΑΣ_ΝΕΜΕΑΣ                    pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ_ΕΠΑΣ_ΚΡΗΤΗΣ

docΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ_ΔΗΛΩΣΗ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, ελεύθερο επαγγελματία, Γεωπόνο, για τις ανάγκες υλοποίησης της δράσης με τίτλο: «Δημιουργία εθνικού ερευνητικού δικτύου στην αλυσίδα αξίας του «Αμπελιού», στο Υποέργο 1. (Δημιουργία εθνικών ερευνητικών δικτύων στις αλυσίδες αξίας της «Ελιάς», του «Αμπελιού», του «Μελιού» και της «Κτηνοτροφίας») του έργου με κωδ. αριθ. 2018ΣΕ01300000 του Εθνικού Σκέλους του ΠΔΕ της ΓΓΕΤ, με χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docΥΠΟΔΕΙΓΜΑ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Ανάπτυξη νέων βιολειτουργικών τροφίμων και βελτίωση της ολικής ποιότητας παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος με κατάλληλη διαχείριση της μικροβιακής τους οικολογίας», με ακρωνύμιο BIO TRUST και κωδικό Τ1ΕΔΚ-00968, με MIS 5031797 της Δράσης "ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ" (ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΙ).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 13:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Τμήμα Αμπέλου, Λαχανοκομίας, Ανθοκομίας και Φυτοπροστασίας Ηρακλείου του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης έργου για ένα εξωτερικό συνεργάτη (Τεχνολόγος Γεωπονίας ΤΕ) για τις ανάγκες του έργου: ‘Αξιολόγηση νέων φυτοπροστατευτικών για την αντιμετώπιση του υπονομευτή της τομάτας Tuta absoluta’ (Χρηματοδότηση: ΒΑΥΕR-Ηellas). 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων μέχρι και την  Παρασκευή 03 Ιανουαρίου 2020 ημέρα και ώρα 14:30

pdfΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  docxΥπόδειγμα πρότασης 

Website Security Test