Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ επαναπροκηρύσσει συνοπτικό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκποίηση σπόρων χειμερινών σιτηρών.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020.

Ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού: Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00.

pdfΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το Τμήμα Μελισσοκομίας/Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑΣ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου ‘INSIGNIA’.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Conservation of Priorities Species and Habitats of Andros Island protected area, integrating socioeconomic considerations LIFE16 NAT/GR/000606».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Κεφαλοτύρι Ηπείρου: Ανάδειξη του ιστορικού τυριού με επαναφορά του παραδοσιακού τρόπου παρασκευής σε συνδυασμό με τη χρήση γηγενών καλλιεργειών εκκινητών», με ακρωνύμιο «Κεφαλοτύρι Ηπείρου», με κωδικό ΟΠΣ 2267 και κωδικό MIS 5033089, της Δράσης «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για ερευνητικά έργα στους τομείς αγροδιατροφής, δημιουργικής βιομηχανίας, ΤΠΕ, υγείας και βιοτεχνολογίας», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος» (ΕΠ «Ήπειρος») ΕΣΠΑ 2014-2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 και ώρα 12:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                        docxΕΝΤΥΠΟ_ΥΠΟΒΟΛΗΣ_ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει συνοπτικό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκποίηση σπόρων χειμερινών σιτηρών.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020.

pdfΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το Τμήμα Αμπέλου Λαχανοκομίας, Ανθοκομίας και Φυτοπροστασίας Ηρακλείου/Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο (Γεωπόνος ΠΕ), για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου "Πιλοτική Εφαρμογή νέων τεχνολογιών για την παρακολούθηση και έλεγχο των πληθυσμών του δάκου σε διάφορες ελαιοκομικές περιοχές της Ελλάδας (NT4D)", με χρηματοδότηση από το ΥΠΑΑΤ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 14:30.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                  docxΥΠΟΔΕΙΓΜΑ_ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου, με το σύστημα προσφοράς με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή για την κατασκευή του έργου με τίτλο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΤΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΒΒΚΚ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΟΚΕΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ», (CPV:45222000-9), προϋπολογισμού - 32.000,00 Ευρώ πλέον Φ.Π.Α. (Σύνολο 39.680,00€), στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Improving the conservation of the priority plant in the cross border area» Conse-pp, με Κωδικό ΟΠΣ 5032907, INTERREG IPA CBC Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00.

Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας ς(1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου "Ψυχανθή" (ακρωνύμιο "Legumes4Protein", κωδ. έργου: Τ1ΕΔΚ-04448, MIS:5030744).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Απόφαση αποδοχής πρακτικού και έγκρισης πίνακα κατάταξης για την 935/01-04-2020 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για μία (1) ανάθεση έργου ιδιωτικού δικαίου σε φυσικό πρόσωπο (ενός (1) Γεωπόνου), για τις ανάγκες του Διασυνοριακού Προγράμματος «Improving the conservation of the priority plant in the cross border area» (ακρωνύμιο: Conse-pp) που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Interreg IPA CBC «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020» CCI 2014 TC 16 I5CB 009.

Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα άσκησης ένστασης κατά της κατάταξής τους, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα του Οργανισμού. 

pdfΑΠΟΦΑΣΗ_ΔΣ_(ΟΡΘΗ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Απόφαση αποδοχής πρακτικού και έγκρισης πίνακα κατάταξης για την αρ. 1039/21-04-2020 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για δύο (2) αναθέσεις έργου ιδιωτικού δικαίου σε φυσικά πρόσωπα (έναν Τεχνολόγο Γεωπονίας και έναν Γεωπόνο), για τις ανάγκες του έργου: «Διατήρηση γενετικού υλικού καπνού και διάθεση βασικού σπόρου των ποικιλιών καπνού που καλλιεργούνται στην Ελλάδα».

Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα άσκησης ένστασης κατά της κατάταξής τους, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στην ιστοσελίδα του Οργανισμού. 

pdfΑΠΟΦΑΣΗ_ΔΣ

Το Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου ‘Ανάπτυξη της δενδροκομίας φυλλοβόλων οπωροφόρων δένδρων με τη διατήρηση και οργάνωση της τράπεζας γενετικού υλικού, τη δημιουργία μητρικών φυτειών και την αξιολόγηση, αξιοποίηση και βελτίωση τοπικών και ξενικών ποικιλιών», με ακρωνύμιο FruitTrees2Safeguard (κωδικός έργου: Τ1ΕΔΚ-05438, ΜIS 5030880).

To έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Εθνικούς Πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών μέχρι και την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 15:00

pdfΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός – ΔΗΜΗΤΡΑ διακηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου,για την κατασκευή του έργου με τίτλο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΤΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΒΒΚΚ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΟΚΕΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ», (CPV:45222000-9), Προυπολογισμού - 32.000,00 Ευρώ πλέον Φ.Π.Α. (Σύνολο 39.680,00€),

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και ώρα 12.00

Ημερομηνία ανοίγματος προσφορών την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00

Website Security Test