Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Τμήμα Ακροδρύων/Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει επαναληπτικό συνοπτικό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκποίηση φιστικιών ποσότητας 920 κιλών (860 κιλά ανοιχτά & 60 κιλά κλειστά) παραγωγής 2020, του κτήματός του.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 9:30.

Αποσφράγιση προσφορών: Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΕΛ.Γ.Ο.-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πλήρωση τριών (3) θέσεων ερευνητικού προσωπικού βαθμίδας Γ΄ - Εντεταλμένος Ερευνητής. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν και να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος «ΑΠΕΛΛΑ» στη διαδικτυακή διεύθυνση https://apella.minedu.gov.gr

 Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 28η  Δεκεμβρίου 2020.

 

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 

Ο ΕΛ.Γ.Ο.-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) θέσεως ερευνητικού προσωπικού βαθμίδας Γ΄ - Εντεταλμένος Ερευνητής. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν και να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος «ΑΠΕΛΛΑ» στη διαδικτυακή διεύθυνση https://apella.minedu.gov.gr 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 28η  Δεκεμβρίου 2020.  

 

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού - διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας μέχρι εννέα (09) μήνες και όχι πέραν της λήξης του διδακτικού έτους 2020-2021, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Επαγγελματικής Σχολής Καλαμπάκας του Οργανισμού.

pdfΠροκήρυξη

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ αναρτά τους αναμορφωμένους πίνακες ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού:

α) κωδικός θέσης 102 ΠΕ 88 ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ/ΠΕ 88.01 ΓΕΩΠΟΝΟΙ ή ΠΕ 88.02 : ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ της ΕΠΑ.Σ. Λάρισας  pdfΕΠΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

β) κωδικός θέσης 101 ΠΕ 88 ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ/ΠΕ 88.01 ΓΕΩΠΟΝΟΙ ή ΠΕ 88.02: ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ της ΕΠΑ.Σ. Κρήτης   pdfΕΠΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

Το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ -ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Εκτίμηση της δομής και της δυναμικής των πληθυσμών δενδρόκεδρου (Juniperus drupacea) και της αναπαραγωγικής βιολογίας του είδους» ΑΚΡΩΝΥΜΙΟ: JuniFor, που χρηματοδοτείται από τη Πράξη «Επιχορήγηση του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας για Δράσεις Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, Ειδών και Οικοτόπων» (υποέργο Νο 1), η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Καινοτομική παραγωγή νέων προϊόντων ξιδιού και τεχνολογική ανάπτυξη μέσω εφαρμογής νέων τεχνικών στην παραγωγική τους διαδικασία» και κωδικό ΟΠΣ 5056122 που υποβλήθηκε για χρηματοδότηση από το ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2014-2020, ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ «Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», Δράση «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ RIS3».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 13:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Αξιοποίηση των αγροκτηνοτροφικών αποβλήτων για την παραγωγή ζωοτροφών πλούσιων σε πρωτεΐνες», της Δράσης «Διμερής και Πολυμερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας-Κίνας» με Ακρωνύμιο W_2_Feed και Κωδικό Έργου: T7ΔKI-00143.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 13:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης των προτάσεων της αριθμ. 2868/47832/22.09.2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Εφαρμογή μη-συμβατικων γηγενών ζυμών για την παραγωγή νέου βελτιωμένου οίνου από τη σπάνια γηγενή ποικιλία ‘Σιδερίτης’» MIS 5040235 (Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ- ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣTON ΤΟΜΕA ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ RIS3 "ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗ"». 

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης των προτάσεων της αριθμ. 2558/42458/25.08.2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Αναλύσεις τροφίμων ποτών- ανίχνευση γενετικών τροποποιήσεων – τεχνική υποστήριξη μονάδων μανιταριών».

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Το Ινστιτούτο Γενετικής  Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, ελεύθερο επαγγελματία, Γεωπόνο, για τις ανάγκες υλοποίησης της έργου με τίτλο: «Networking, partnerships and tools to enhance in situ conservation of European plant genetic resources» (Ακρωνύμιο: Farmer’s Pride), με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, HORIZON 2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μιας σύμβασης μίσθωσης έργου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Εκτίμηση της δομής και της δυναμικής των πληθυσμών δενδρόκεδρων (Juniperus drupacea) και της αναπαραγωγικής βιολογίας του είδους».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 14:00.

 pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Website Security Test