Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο ΕΛΓΟ–ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό Ανοικτό Διαγωνισμό, με σκοπό την επιλογή αναδόχου για την  παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας (catering) και στέγασης για τους οικότροφους μαθητές της ΕΠΑΣ Καλαμπάκας για το σχολικό έτο ς 2020 – 2021 και με δικαίωμα παράτασης για ένα επιπλέον σχολικό έτος, συνολικού προϋπολογισμού 189.116,80 € συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ και του δικαιώματος προαίρεσης.

Προθεσμία παραλαβής προσφορών (ηλεκτρονική υποβολή): Δευτέρα, 28-12-2020 και ώρα 15:30

pdfΠροκήρυξη  pdfΤεύχος Διακήρυξης

Ο ΕΛ.Γ.Ο.-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πλήρωση δύο (2) θέσεων ερευνητικού προσωπικού βαθμίδας Γ΄ - Εντεταλμένος Ερευνητής. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν και να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος «ΑΠΕΛΛΑ» στη διαδικτυακή διεύθυνση https://apella.minedu.gov.gr. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 20η Ιανουαρίου 2021.

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο ΕΛ.Γ.Ο.-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων ερευνητικού προσωπικού βαθμίδας Β΄ Κύριος Ερευνητής. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος «ΑΠΕΛΛΑ» στη διαδικτυακή διεύθυνση https://apella.minedu.gov.gr. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 20η Ιανουαρίου 2021.

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει μόνο τιμής, με σκοπό την προμήθεια Α) ενός Χρωματόμετρου για την ανάλυση και τον ποιοτικό έλεγχο πειραματικών τυριών και Β) ενός οργάνου μέτρησης συνεκτικότητας τροφίμων, για την ανάλυση και το ποιοτικό έλεγχο πειραματικών τυριών για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο VEGGIE-MED-CHEESES.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 12:30.

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού - διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας μέχρι εννέα (09) μήνες και όχι πέραν της λήξης του διδακτικού έτους 2020-2021, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Επαγγελματικής Σχολής Συγγρού του Οργανισμού.

pdfΠροκήρυξη  docxΑίτηση

 

Το Τμήμα Γάλακτος / Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής, με σκοπό την επιλογή αναδόχου για υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής υποδομών όσον αφορά τη διαπίστευση εργαστηρίου στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Ερευνητική Υποδομή «MilkQuality» στην Αγροδιατροφή: Έλεγχος της μαστίτιδας σε μικρά μηρυκαστικά γαλακτοπαραγωγής και βελτίωση της ποιότητας του νωπού γάλακτος και των τυροκομικών προϊόντων με εφαρμογή προχωρημένων μοριακών και στατιστικών μεθόδων».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 14:00.

pdfΠΕΡΙΛΗΨΗ               pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ                   docxΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης των προτάσεων της αριθμ. 3665/06.11.2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Networking, partnerships and tools to enhance in situ conservation of European plant genetic resources» (Ακρωνύμιο: Farmer’s Pride), με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, HORIZON 2020.

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης των προτάσεων της αριθμ. 3158/01.10.2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ με Κωδικό έργου Τ1ΕΔΚ-04448 και Κωδικό MIS 5030744 με τίτλο: «Ψυχανθή (ακρωνύμιο: Legumes4Protein)», με χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους.

Έγκριση των πινάκων κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου.

Κατά των πινάκων κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, ελεύθερο επαγγελματία, πτυχιούχο Θετικών Επιστημών, για τις ανάγκες υλοποίησης της έργου με τίτλο: «Φαινομική, γονιδιωματική ανάλυση και μεταβολομική αξιολόγηση γηγενών ποικιλιών συκιάς» (Ακρωνύμιο: Fig-ID), στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» με Κωδικό ΟΠΣ 2076, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» ΕΣΠΑ 2014-2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Δειύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Αξιοποίηση του μικροβιώματος της Κονσερβολιάς Αμφίσσης για την παραγωγή βιολειτουργικής επιτραπέζιας ελιάς, με την εφαρμογή βιοπληροφορικών - μοριακών μεθόδων (MICROBIOLIVE) με κωδικό ΣΤΕΡ1-0026295, στα πλαίσια της Δράσης «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ RIS3» με Κωδικό ΟΠΣ 3130 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 13:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης των προτάσεων της αριθμ. 3065/50947/01.10.2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Συγκριτική αξιολόγηση συμβατικών και νέων τεχνολογιών επεξεργασίας στην παραγωγική διαδικασία προϊόντων σαλιγκαριού» και κωδικό ΟΠΣ 5056120.

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης των προτάσεων της αριθμ. 3455/58871/09.11.2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Καινοτομική παραγωγή νέων προϊόντων ξιδιού και τεχνολογική ανάπτυξη μέσω εφαρμογής νέων τεχνικών στην παραγωγική τους διαδικασία» και κωδικό ΟΠΣ 5056122.

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων και σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Website Security Test