Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Τεχνολογική ανάπτυξη και εμπορική εφαρμογή πρωτοκόλλου ποιότητας για εξαγωγή ελληνικών ακτινιδίων σε σημαντικές αγορές (Premium Kiwi), Τ2ΕΔΚ-03007 MIS 5072503», το οποίο χρηματοδοτείται από την ΔΡΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ: «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΚΑΙΝΟΤΟΜΩ Β’ ΚΥΚΛΟΣ».

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 13:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας τουι ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Ανάπτυξη νέων βιολειτουργικών τροφίμων και βελτίωση της ολικής ποιότητας παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος με κατάλληλη διαχείριση της μικροβιακής τους οικολογίας», με ακρωνύμιο BIO TRUST και κωδικό Τ1ΕΔΚ-00968, με MIS 5031797 της Δράσης "ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ" (ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΙ).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 13:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων/Τμήμα Γάλακτος της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Κεφαλοτύρι Ηπείρου: Ανάδειξη του ιστορικού τυριού με επαναφορά του παραδοσιακού τρόπου παρασκευής σε συνδυασμό με τη χρήση γηγενών καλλιεργειών εκκινητών», με ακρωνύμιο «Κεφαλοτύρι Ηπείρου», με κωδικό ΟΠΣ 2267 και κωδικό MIS 5033089, της Δράσης «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για ερευνητικά έργα στους τομείς αγροδιατροφής, δημιουργικής βιομηχανίας, ΤΠΕ, υγείας και βιοτεχνολογίας», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος» (ΕΠ «Ήπειρος») ΕΣΠΑ 2014-2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 13:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

docxΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Αποδοχή του Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 3454/58870/9.11.2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Έγκριση των πινάκων κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων.

Σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Αξιοποίηση των αγρο-κτηνοτροφικών αποβλήτων για την παραγωγή ζωοτροφών πλούσιων σε πρωτεΐνες», της Δράσης «Διμερής και Πολυμερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας-Κίνας», με ακρωνύμιο W_2_Feed και κωδικό Τ7ΔΚΙ00143.

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Αποδοχή του Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ.3713/63805/3.12.2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Έγκριση των πινάκων κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων.

 

Σύναψη τεσσάρων (4) συμβάσεων μίσθωσης έργου για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Διερεύνηση και αξιολόγηση των ποιοτικώνχαρακτηριστικών γάλακτος σε περιοχές αρμοδιοτήτων των Εργαστηρίων Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος».

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Καινοτόμος καλλιέργεια του μονοκύτταρου χλωροφύκους Chlorella vulgaris σε «έξυπνο» φωτοβιοαντιδραστήρα με τη χρήση τεχνολογίας μικρο-φυσαλίδων στο πλαίσιο μιας «μπλε κυκλικής οικονομίας» με κωδικό Τ6ΥΒΠ-00494. Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020 και από Εθνικούς πόρους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 15:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

docxΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Αποδοχή του του Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 4635/63505/01.12.2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Έγκριση του πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων προτάσεων.

Σύναψη μίας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες υλοποίησης του Υποέργου 4, του ‘Εργου «Ολοκληρωμένο σύστημα λήψης αποφάσεων για την άρδευση καλλιεργειών σε επίπεδο Κρήτης με χρήση καινοτόμων τεχνολογιών – DE.F.I.C.I.T.» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5028242 (κωδικός έργου 20.1625.242), που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Κατά του πίνακα κατάταξης επιτρέπεται η άσκηση ένστασης εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησης της απόφασης στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με σκοπό την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια διαφόρων ειδών διατροφής για την εξυπηρέτηση της σίτισης των μαθητών της Γαλακτοκομικής ΕΠΑΣ Ιωαννίνων για τη σχολική περίοδο 2020-2021, με δικαίωμα παράτασης για ένα επιπλέον σχολικό έτος, συνολικού προϋπολογισμού 53.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών μέχρι τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 12:00 μ.μ.

pdfΠροκήρυξη διαγωνισμού  pdfΔιακήρυξη

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει τα αποτελέσματα της αριθμ. 61995/23.11.2020 (ΑΔΑ: 6ΙΧΝΟΞ3Μ-ΡΤΣ) πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη τριών (3) συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2014-2020» (ΕΠΑνΕΚ).

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων της Γενικής Δειύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο “Παροχή υπηρεσιών ανάλυσης GIS και δημιουργίας χαρτών διαβάθμισης της υδατικής καταπόνησης στην περιοχή του περιαστικού δάσους Ξάνθης για τα έτη 2020 - 2030".

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει μόνο τιμής, με σκοπό την προμήθεια αναλωσίμων υλικών για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο “Valorisation of thistle-curdled CHEESES in MEDiterranean marginal areas” (VEGGIE-MED-CHEESES).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:00.

Ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών: Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:30.

Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάση της χαμηλότερης τιμής, για την ανάδειξη αναδόχου για την φροντίδα των εκτρεφόμενων ζώων του Ινστιτούτου.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10:00.

pdfΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Website Security Test