Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 22/462/7-1-2021 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου σε εξωτερικό συνεργάτη (Γεωλόγο ΠΕ), για τις ανάγκες του έργου: “Διάσωση, διατήρηση και αξιοποίηση του γηγενούς γενετικού υλικού των εσπεριδοειδών με σύγχρονες βιο-αναλυτικές προσεγγίσεις” GoCitrus.

Το Ινστιτούτο Βιομηχανιών και Κτηνοτροφικών Φυτών (ΙΒΚΦ) προκηρύσσει διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου που θα αναλάβει τις καλλιεργητικές και γεωργικές εργασίες βελτίωσης και σποροπαραγωγής του αυτοχρηματοδοτούμενου έργου "Βελτίωση και Σποροπαραγωγή Κτηνοτροφικών Φυτών και Οσπρίων" σε συνολική έκταση 40 περίπου στρεμμάτων στο αγρόκτημα του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών Λάρισας.

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 21/331/5.01.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Σύναψη μίας (1) σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Κεφαλοτύρι Ηπείρου: Ανάδειξη του ιστορικού τυριού με επαναφορά του παραδοσιακού τρόπου παρασκευής σε συνδυασμό με τη χρήση γηγενών καλλιεργειών εκκινητών», με ακρωνύμιο «Κεφαλοτύρι Ηπείρου».

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 21/460/7-1-2021 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη 2 συμβάσεων έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του έργου: «Ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών παρακολούθησης ιολογικών ασθενειών-φορέων εσπεριδοειδών και αξιολόγηση εμπορικών σκευασμάτων ενεργοποίησης μηχανισμών άμυνας – ΕΣΠΕΡασπίς».

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σκοπό την επιλογή αναδόχου/ων για την προμήθεια εργαστηριακών αναλωσίμων για τις ανάγκες του έγου με τίτλο: «Ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών παρακολούθησης ιολογικών ασθενειών-φορέων εσπεριδοειδών και αξιολόγηση εμπορικών σκευασμάτων ενεργοποίησης μηχανισμών άμυνας» με ακρωνύμιο «ΕΣΠΕΡασπίς».

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων ερευνητικού προσωπικού βαθμίδας Γ΄ - Εντεταλμένος Ερευνητής. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν και να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος «ΑΠΕΛΛΑ» στη διαδικτυακή διεύθυνση https://apella.minedu.gov.gr

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η  Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021.

 pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, ελεύθερο επαγγελματία Γεωπόνο, για τις ανάγκες υλοποίησης της ανατιθέμενης υπεργολαβίας (έρευνας επί συμβάσει) στο πλαίσιο του Έργου με τίτλο «Ανάπτυξη καινοτόμου συνταγής επιδόρπιου παγωτού με βάση υποπροϊόντα ρυζιού», ακρωνύμιο
«RICECREAM», με κωδικό πράξης MIS 5063445 και κωδικό Τ2ΕΔΚ-00444, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» ΕΣΠΑ 2014-2020, στο πλαίσιο της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                 docxΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Το  Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, ελεύθερους επαγγελματίες ειδικότητας Γεωπόνων ή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ή Ηλεκτρονικών Μηχανικών, για τις ανάγκες υλοποίησης του ερευνητικού Έργου «Δημιουργία υπηρεσίας επιστημονικής υποστήριξης της ορθολογικής αζωτούχου λίπανσης στο ρύζι με τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών και τεχνολογιών λίπανσης μεταβλητού ρυθμού»

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14:00.

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

docxΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας ενός (1) καινούργιου πετρελαιοκίνητου οχήματος παντός εδάφους 4Χ4, διπλοκάμπινου pick up, άνω των 2000CC και έως 3000CC, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Παρακολούθηση και καταγραφή της κατάστασης των θαλάσσιων υποπεριοχών της Ελλάδας / Αναβάθμιση και λειτουργική επικαιροποίηση του δικτύου παρακολούθησης – Δειγματοληψίες και αναλύσεις βιοτικών και αβιοτικών παραμέτρων του θαλάσσιου οικοσυστήματος» (ΟΠΣ 5010856), του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020». Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Συνοχής και από Εθνικούς πόρους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14:00.

pdfΔΙΑΚΗΡΥΞΗ                        pdfΠΕΡΙΛΗΨΗ                                docxΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

Ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ  πρόκειται να προβεί στην προμήθεια εξοπλισμού, λογισμικού και ειδών επίπλωσης για τη δημιουργία εκθεσιακού κέντρου με θέμα τα τοπικά τυροκομικά προϊόντα στην περιοχή των Ιωαννίνων στο πλαίσιο του Έργου με ακρωνύμιο CheeseCulT.  Διευκρινιζεται οτι η ημερομηνία διενέργειας του υπ' αριθμ 1747/13-1-2021 συνοπτικού διαγωνισμού για την εν λόγω προμήθεια είναι η Τετάρτη 3/2/2021 και ωρα 12:00 μ.μ.

 

pdfΔιακήρυξη Διαγωνισμού

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει με Διεθνή Προκήρυξη την πλήρωση μίας (1) θέσης Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας, με τριετή θητεία. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν την αίτησή τους και όλα τα απαραίτητα έγγραφα (σε φυσικό και ηλεκτρονικό αρχείο) αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή έως την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων στα τηλέφωνα 2108392045 (κα Φ. Κουλακιώτη) και 2108392039 (κα Φ. Κλάγκου)

Επισυνάπτονται η Προκήρυξη και το Ειδικό Περίγραμμα της θέσης .

pdfΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

pdfΕΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΗΣ

Το Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες του Έργου «Συστηματική και εντατική παρακολούθηση της υγείας των δασών της Ελλάδας στα πλαίσια του παγκόσμιου οργανισμού ICP FORESTS», το οποίο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 584 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Δ/νσης Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12:00.

pdfΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Website Security Test