Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 895/24.03.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου: «Δημιουργία συνεργατικού σχήματος για την αξιοποίηση της ελληνικής
βιοποικιλότητας και των φυτογενετικών πόρων με έμφαση στα αρωματικά/φαρμακευτικά φυτά και στις παραδοσιακές ποικιλίες για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων διατροφής» (Ακρωνύμιο: AGriDiverCluster), με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

To Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη τριών (3) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου «Παροχή υπηρεσιών εξειδικευμένων επιστημόνων για την εγκαθίδρυση συστήματος παρακολούθηση της κλιματικής αλλαγής στους αλπικούς τύπους οικοτόπων του Ολύμπου και την ένταξη της περιοχής στο διεθνές πρόγραμμα και δίκτυο GLORIA».

Το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο «Επέκταση
εμπορικής διάρκειας ζωής του νωπού γαύρου σε πάγο με χρήση μικρο-νανο-φυσαλίδων όζοντος» που χρηματοδοτείται από τη Δράση «Καινοτομία στην Αλιεία», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας – Θάλασσας (ΕΠΑλ-Θ 2014-2020), με κωδικό ΟΠΣ (MIS)5010351.

Ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει τα αποτελέσματα της αριθμ. 18996/08-04-2021 (ΑΔΑ : ΨΞΠΜΟΞ3Μ-ΥΒΕ) προκήρυξης της ΕΠΑΣ Συγγρού για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού.

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 47/12.01.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Εγκατάσταση και παραγωγή φυτικών ιστών in vitro σε βιοαντιδραστήρες και δημιουργία πιλοτικού συστήματος παραγωγής φυτικής βιομάζας in vitro» (ακρωνύμιο BIOREACT-1).

Αποδοχή του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της αριθμ. 1006/18105/05.04.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τις ανάγκες υλοποίησης του Έργου με τίτλο: «Αναβάθμιση βιοαερίου με ταυτόχρονη ανακύκλωση και αξιοποίηση του διοξειδίου του άνθρακα για τη βελτιστοποίηση της αναερόβιας επεξεργασίας ιλύος», Ακρωνύμιο: BiogasUp, της Δράσης «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020).

Με την παρακάτω απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε αποδοχή του από 19.03.2021 Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης των προτάσεων της αριθμ. 535/24.02.2021 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, σύμφωνα με το οποίο προκύπτουν συγκεριμένα αποτελέσματα.

Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ απευθύνει εσωτερική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή Προϊσταμένων επιπέδου Διεύθυνσης:

α) Διεύθυνσης Ανάπτυξης Ερευνητικών και Τεχνολογικών Δραστηριοτήτων & β) Διεύθυνσης Υποστήριξης Ερευνητικών, Αναπτυξιακών Έργων και Προϊόντων Έρευνας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας.

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τριών (23) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισμού σε διάφορες ειδικότητες και υπηρεσίες. 

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου προέβη στη ματαίωση του υπ’ αριθ. πρωτ. 1420/21209/21-04-2021 (ΑΔΑΜ PROC008509096) συνοπτικού διαγωνισμού προμήθειας εξοπλισμού για τις ανάγκες του Έργου “Διάσωση, διατήρηση και αξιοποίηση του γηγενούς γενετικού υλικού των εσπεριδοειδών με σύγχρονες βιο-αναλυτικές προσεγγίσεις” με ακρωνύμιο GoCitrus, στο πλαίσιο του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 2014-2020, της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ», χρηματοδοτούμενο εθνικούς πόρους (ΓΓΕK) και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

pdfΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διεθνή διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού των κτιριακών εγκαταστάσεών του για ένα έτος, με δικαίωμα παράτασης για ένα επιπλέον έτος, συνολικού προϋπολογισμού 369.681,98€, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει μόνο της τιμής.

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Διεθνή Ανοικτό διαγωνισμό για την προμήθεια υγρών καυσίμων θέρμανσης και κίνησης [πετρέλαιο θέρμανσης, πετρέλαιο κίνησης, βενζίνη αμόλυβδη και υγροποιημένο αέριο πετρελαίου (υγραέριο)] για τις ανάγκες των επιχειρησιακών δομών του, για ένα έτος με δικαίωμα παράτασης για ένα επιπλέον έτος, συνολικού προϋπολογισμού 599.755,72€ (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων προαίρεσης και του αναλογούντος ΦΠΑ), με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει μόνο της τιμής.

Website Security Test