Δραστηριότητες | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

GeothermiaΠεριγραφή, χαρτογράφηση, ταξινόμηση, καταγραφή, οργάνωση (ΓΠΣ) πληροφοριακού συστήματος, αξιολόγηση, παρακολούθηση, προστασία, διαχείριση και αποκατάσταση εδαφικών και υδατικών συστημάτων. Ανάπτυξη και εφαρμογή μεθόδων αντιμετώπισης της ερημοποίησης,  της υποβάθμισης, της ρύπανσης και της αποκατάστασης εδαφών και γαιών (διάβρωση, υποβάθμιση της οργανικής ουσίας, συμπάγεια, στεγανοποίηση, αλάτωση, αλκαλίωση, μείωση βιοποικιλότητας).

milk12Μελέτη των μεθόδων παραγωγής και επεξεργασίας του οίνου, των ειδικών οίνων, των διαφόρων αλκοολούχων ποτών, των υποπροϊόντων και παραπροϊόντων της αλκοολικής ζύμωσης και οινοποίησης, ποιοτική αξιολόγησή τους, συμπεριφορά τους κατά τη συντήρηση ή παλαίωση, χημική τους σύσταση, αλλοιώσεις και ασθένειες αυτών, μελέτη του ποιοτικού δυναμικού του ελληνικού αμπελώνα από πλευράς παραγωγής οίνων, ειδικών οίνων και αποσταγμάτων οίνου.

DSC 0250 epilogiΠαρακολούθηση, ανάλυση και αξιολόγηση τόσο της εξέλιξης της ελληνικής αγροτικής οικονομίας όσο και των εξελίξεων που λαμβάνουν χώρα στο αντίστοιχο διεθνές περιβάλλον. Αύξηση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής γεωργίας και προώθηση νέων τεχνολογιών για την ενίσχυση της ελληνικής αγροτικής οικονομίας.

Website Security Test