Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Εκδήλωση με θέμα: «Προτάσεις βιώσιμης ανάπτυξης του αγροδιατροφικού τομέα» διοργανώνει στο Άστρος Κυνουρίας ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και το Επιμελητήριο Αρκαδίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στο Ίδρυμα «Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη».

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, κ. Γ. Καμπύλης και ο κ. Π. Θεοδωρόπουλος, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Αρκαδίας.
Θα ακολουθήσουν ομιλίες από εξειδικευμένους Γεωπόνους, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους παραγωγούς για τις δυνατότητες βιώσιμης ανάπτυξης του Πρωτογενή Τομέα και την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων του ΠΑΑ. Από τους βασικούς σκοπούς της εκδήλωσης είναι να ενθαρρυνθούν οι συμμετέχοντες να υιοθετήσουν εναλλακτικούς τρόπους παραγωγής αγροτικών προϊόντων με τη χρήση αειφορικών τεχνικών και τη δημιουργία συνεργατικών σχημάτων.
Η εκδήλωση θα κλείσει με συζήτηση πάνω σε θέματα όπως: προτάσεις βιώσιμης ανάπτυξης, ενημέρωση για θέματα κατάρτισης, καθώς και για τρόπους αξιοποίησης των αποτελεσμάτων της έρευνας.

jpgΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

jpgΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Website Security Test