Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

 

IMG 8665

Το ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ συμμετέχει με περίπτερο στο «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, ο οποίος ανοίγει τις πόρτες του από τις 25 Νοεμβρίου 2022 μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου 2023 και προσκαλεί το κοινό να μπει στο γιορτινό πνεύμα μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων και θεματικών δράσεων. Η Ξυλογλυπτική Σχολή θα συμβάλλει ενεργά στο να γίνει η επίσκεψη στο πάρκο μια μαγική, αξέχαστη εμπειρία για τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες του περιπτέρου της, καθώς σε συνεργασία με το πάρκο δημιούργησαν φέτος το "Εργαστήρι Ξυλογλυπτικής" του Άη Βασίλη.

Το Εργαστήρι έχει εξοπλίσει με τα κατάλληλα μηχανήματα η εταιρεία "Unicut", η οποία στέκεται αρωγός στο ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Στο "Εργαστήρι Ξυλογλυπτικής" οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την τέχνη της ξυλογλυπτικής, κατασκευάζοντας χειροποίητα ξύλινα δωράκια με τη βοήθεια των καθηγητών και των σπουδαστών του ΙΕΚ.
Ο «Μύλος των Ξωτικών» λειτουργεί στο πνεύμα των Χριστουγέννων από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ και σίγουρα αξίζει να τον επισκεφτείτε για να θαυμάσετε και την υπέροχη δουλειά των σπουδαστών της Ξυλογλυπτικής. Το χριστουγεννιάτικο πάρκο ανοίγει τις πόρτες του από τις 25 Νοεμβρίου 2022 μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου 2023 και προσκαλεί το κοινό να μπει στο γιορτινό πνεύμα μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων και θεματικών δράσεων.
Η Ξυλογλυπτική Σχολή θα συμβάλλει ενεργά στο να γίνει η επίσκεψη στο πάρκο μια μαγική, αξέχαστη εμπειρία για τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες του περιπτέρου της, καθώς σε συνεργασία με το πάρκο δημιούργησαν φέτος το "Εργαστήρι Ξυλογλυπτικής" του Άη Βασίλη. Το Εργαστήρι έχει εξοπλίσει με τα κατάλληλα μηχανήματα η εταιρεία "Unicut", η οποία στέκεται αρωγός στο ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Στο "Εργαστήρι Ξυλογλυπτικής" οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την τέχνη της ξυλογλυπτικής, κατασκευάζοντας χειροποίητα ξύλινα δωράκια με τη βοήθεια των καθηγητών και των σπουδαστών του ΙΕΚ.
Ο «Μύλος των Ξωτικών» λειτουργεί στο πνεύμα των Χριστουγέννων από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ και σίγουρα αξίζει να τον επισκεφτείτε για να θαυμάσετε και την υπέροχη δουλειά των σπουδαστών της Ξυλογλυπτικής.

Website Security Test