Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

To Ινστιτούτο Μεσογειακών & Δασικών Οικοσυστημάτων διοργανώνει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, το Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ, το Τμήμα Δασολογίας και Περιβάλλοντος ΑΠΘ, το Τμήμα Ακροδρύων του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, το Κέντρο "Δήμητρα" Βαρδατών του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και τον Δήμο Λαμιέων, σεμινάριο εκπαίδευσης αγροτών στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «Διατήρηση Δασών και Δασικών Ανοιγμάτων Προτεραιότητας στον Εθνικό Δρυμό Οίτης και στο Όρος Καλλίδρομο της Στερεάς Ελλάδας» (LIFE+ Nature ForOpenForests).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 24, 25 και 26 Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιοκλιματικού κτιρίου διοίκησης Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας (Ανδρέου Παπανδρέου & Τάσου Ισαάκ) του Δήμου Λαμιέων. Την πρώτη και τη δεύτερη μέρα η έναρξη των ομιλιών θα γίνει στις 10:00 και 09:00 αντίστοιχα.Την τρίτη μέρα, στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη συμμετεχόντων σε μονάδα παραγωγής ζωικών προϊόντων ποιότητας στην ευρύτερη περιοχή του έργου LIFE.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου, προβλέπονται μικρής διάρκειας εκπαιδεύσεις - σεμινάρια για την (δωρεάν) ενημέρωση των αγροτών (κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων) σχετικά με την ορθολογική διαχείριση οικοσυστημάτων Οίτης και Καλλίδρομου.

 

jpegΑφίσα σεμιναρίου  pdfΠρόγραμμα

 

 

Website Security Test