Δραστηριότητες | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Την Τρίτη 30 Απριλίου 2019 σε εστιατόριο της αλυσίδας The Real Greek στο Λονδίνο  (Bankside Riverside House, Units 1&2, 2A Southwark Bride Road, London SE1 9HA), 90 προσκεκλημένοι διαμορφωτές κοινής γνώμης, γαστρονόμοι, καθώς και δημοσιογράφοι εξειδικευμένοι σε θέματα υγείας και διατροφής και bloggers ενημερώθηκαν για τη φέτα ΠΟΠ και είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν γευστικά πιάτα μαγειρεμένα με φέτα.  Η Executive Chef, Tonia Buxton ανέλαβε την παρουσίαση του live cooking show. Η Tonia Buxton, είναι σύμβουλος σεφ στο εστιατόριο The Real Greek, καθώς και τηλεοπτική παρουσιάστρια μαγειρικής και συγγραφέας. Στην εκδήλωση μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΕΒΓΑΠ κ. Χρήστος Αποστολόπουλος. 

Οι διαμορφωτές κοινής γνώμης ενημερώθηκαν για τα χαρακτηριστικά της φέτας ΠΟΠ, προκειμένου να τη διακρίνουν από άλλα λευκά τυριά σε άλμη και για τους κοινοτικούς μηχανισμούς ελέγχου που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της ΕΕ. Η επικοινωνία με δημοσιογράφους, bloggers γαστρονομίας και υγείας, ειδικούς διατροφής και εισαγωγείς προϊόντων διατροφής, κτλ. θα συντελέσει στο να εξοικειωθούν με το μήνυμα της καμπάνιας ώστε να το μεταβιβάσουν και σε άλλα ακροατήρια.

Παράλληλα, από 30 Απριλίου  2019 έως 14 Μαΐου 2019 πραγματοποιείται προώθηση της φέτας ΠΟΠ σε συμφωνία με την αλυσίδα εστιατορίων The Real Greek, στο Λονδίνο. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, έχει προετοιμαστεί ένα ειδικό μενού με συστατικό τη Φέτα ΠΟΠ και χρησιμοποιούνται τα κανάλια επικοινωνίας των εστιατορίων (λίστες αποδεκτών αλληλογραφίας, σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κ.λπ.) προκειμένου να ενημερώσουν την πελατεία τους για την προωθητική δράση. Σκοπός αυτής της δράσης είναι να βοηθήσει τους πελάτες αυτών των εστιατορίων να εξοικειωθούν με τη γεύση του προϊόντος και να ωθήσει τους υπεύθυνους να προσθέσουν σε μόνιμη βάση την Φέτα ΠΟΠ στις προμήθειές τους. Τα επτά (7) εστιατόρια που επιλέχθηκαν στο Λονδίνο είναι:

  1. Bankside, Unit 1&2 Riverside House, 2A Southwark Bridge Road, London SE1 9HA
  2. Covent Garden, 60-62 Long Acre, London WC2E 9JE
  3. Dulwich, 96-98 Dullwich Village, Dulwich, London SE21 7AQ
  4. Marylebone, 56 Paddington Street, London W1U 4HY
  5. Muswell Hill, 224 Muswell Hill Broadway, London N10 3SH
  6. Soho, 50 Berwick Street, London W1F 8SL
  7. Spitalfields, 6 Horner Square, Old Spitalfields Market, London E1 6EW

Website Security Test