14.03.2019
Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα την ενημέρωση για την «Ιδιοπαραγωγή τυροκομικών - γαλακτοκομικών προϊόντων και η διάθεσή τους στον καταναλωτή», διοργάνωσε η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών στις 20 Μαρτίου 2019 στον πολυχώρο "Δ. Χατζής” στα Ιωάννινα. Η εκδήλωση στόχο είχε την ενημέρωση όλων όσων ενδιαφέρονται για τη δραστηριότητα της παραγωγής τυροκομικών-γαλακτοκομικών προϊόντων στο αγρόκτημα
Πρόγραμμα εκδήλωσης Δελτίο Τύπου
Οι εισηγήσεις της εκδήλωσης