Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

30.01.2019

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ στην 11η ZOOTECHNIA σας ενημερώνουμε για τις δράσεις του:

  1. Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών με τίτλο: «ΕΚΤΡΟΦΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΩΝ: Τι πρέπει να ξέρω;». Το βιβλίο θα προλογίσει η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ καθηγητής κ. Νικόλαος Κατής, ο Πρόεδρος της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, καθηγητής κ. Νικόλαος Παπαϊωάννου, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας ‘Ένωσης Κτηνοτρόφων κ. Κ. Καμπούρης, ο κ. Ζδράγκας Αντώνης Διευθυντής του ΙΚΕ και ο κ. Γιάννης Χανιωτάκης, Senior Director της Αγροτικής Τραπεζικής. Η βιβλιοπαρουσίαση θα ξεκινήσει στις 13.30 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο 8 stand 5 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το βιβλίο εκδόθηκε με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς. Μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://issuu.com/grafeiotypou.elgo.

  2. Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 συνδιοργανώνουμε με το ΓΕΩΤΕΕ εκδήλωση με θέμα: «ΦΕΤΑ TO ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝ: Προβλήματα και Προοπτικές» στην αίθουσα Α΄ του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός», στο περίπτερο 8 στις 11:00 π.μ. ( Tο πρόγραμμα της εκδήλωσης επισυνάπτεται).

  3.  Όλες τις ημέρες της έκθεσης στο χώρο του περιπτέρου μας (περ. 8, stand 5) σπουδαστές και καθηγητές της Αβερωφείου ΕΠΑΣ Λάρισας, θα παρουσιάζουν στο κοινό μία πρωτότυπη δική τους κατασκευής συσκευή, η οποία με τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος δημιουργεί κυψέλες από φελιζόλ. Επίσης θα υπάρχει και μια γυάλινη κυψέλη και ένα ειδικό μικροσκόπιο, όπου με τη βοήθεια των ερευνητών του τμήματος Μελισσοκομίας, οι ενδιαφερόμενοι θα μυηθούν στα μυστικά των μελισσών.

Για τη δωρεάν είσοδό σας στην έκθεση κάντε εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://apps.helexpo.gr/visitors/visitorsRegistrationForms.asp

 

Website Security Test