Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

23.01.2019

Ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, με εκτελεστικό οργανισμό την εταιρεία NOVACERT ΕΠΕ, συμμετείχε από την Κυριακή 13 έως την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, στην έκθεση WINTER FANCY FOOD SHOW στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο, στο πλαίσιο υλοποίησης του τριετούς Προγράμματος ενημέρωσης και προώθησης της Φέτας ΠΟΠ με διακριτικό τίτλο «Feta PDO. Let’s get real!». Περισσότερα από 80.000 προϊόντα εκτίθενται στην έκθεση αυτή, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 1.400 εκθέτες από όλο τον κόσμο.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του Γενικού Πρόξενου της Ελλάδας στο Σαν φρανσίσκο κ. Αντώνη Σγουρόπουλου και της εμπορικής ακολούθου κας Δάφνης Βιτσικουνάκη, οι οποίοι είναι αρωγοί στις ενέργειες προβολής της Φέτας ΠΟΠ.

Παράλληλα, τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, 100 σπουδαστές της σχολής μαγειρικής "The Culinary Institute of America in California (CIA)", είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αυθεντικότητα, την ποιότητα, τη γεύση και τις πολλαπλές χρήσεις της φέτας, καθώς και τη χρήση της στη μεσογειακή και τη διεθνή γαστρονομία, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικά σχεδιασμένων μαθημάτων με ομιλήτρια την βραβευμένη επαγγελματία chef και συγγραφέα κα Janet Fletcher.

Η εκστρατεία υλοποιείται στις αγορές της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας, των ΗΠΑ και του Καναδά, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και λαμβάνει οικονομική ενίσχυση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Consul General

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Αθανάσιος Μπακαλέξης με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Σαν Φρανσίσκο κ. Αντώνη Σγουρόπουλο, τον εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Αθανάσιο Μπαντή, την συντονίστρια του προγράμματος προώθησης της φέτας κα Ευφροσύνη Σκαρμούτσου και την εμπορική ακόλουθο κα Δάφνη  Βιτσικουνάκη, στο περίπτερο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στην WINTER FANCY FOOD.

MPOTOS

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Σαν Φρανσίσκο κ. Αντώνης Σγουρόπουλος με τον εκπρόσωπο της τυροκομικής εταιρείας Ρούσσας κ. Αλέξανδρο Μποτό, στο περίπτερο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στην WINTER FANCY FOOD.

JANET FLETCHER

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Αθανάσιος Μπακαλέξης με την σεφ Janet Fletcher, την εκπρόσωπο της NovaCert κα Μαρία Ναλμπάντη και τις εκπροσώπους του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κα Μαργαρίτα Καλαφατάκη και κα Ευφροσύνη Σκαρμούτσου.

Website Security Test