Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

 

20181115 103119

Σο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, από τη Δευτέρα 05 Νοεμβρίου 2018 ξεκίνησε να λειτουργεί έκθεση με τοπικά αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα, που παράγονται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Προϊόντα όπως, χειροποίητα ζυμαρικά, σάλτσες, τουρσιά, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, χειροποίητοι χαλβάδες, λουκούμια, ταχίνι, λικέρ, κομπόστες, τυροκομικά προϊόντα, κρασιά, τσίπουρα, αποξηραμένα φρούτα εκτίθενται στην έκθεση που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και φροντίδα από το γεωτεχνικό προσωπικό του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας. Επιπλέον, εκτίθενται μελισσοκομικά προϊόντα, σαλιγκάρια, φυσικοί χυμοί, αναψυκτικά, χειροποίητα καλλυντικά με γάλα γαϊδούρας, ιαματικά σαπούνια, βιολογικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φρέσκων οργανικών αρωματικών φυτών και βιολογικών φρούτων και λαχανικών καθώς και ελληνικά χειροποίητα πούρα.    

Η έκθεση, που πρωτίστως έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, θα είναι ανοικτή και επισκέψιμη για το ευρύ κοινό καθόλη τη διάρκεια του έτους από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 09:00 έως 12:00.  

Όποιες επιχειρήσεις-οικοτεχνίες-παραγωγοί της Π.Ε. Πέλλας επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους (χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση), μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους γεωπόνους του Κέντρου  «ΔΗΜΗΤΡΑ»   Σκύδρας (2ο χλμ Μαυροβούνι – Έδεσσας) κ. Μιχάλη Σιδηρόπουλο και  κ. Ιωάννη Θεοχαρόπουλο,  στο τηλ.: 23810 89483.

Website Security Test