Ενημέρωση | ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Το Τμήμα Γεωργικής Μηχανικής του Ινστιτούτου Εδαφοϋδατικών Πόρων διοργανώνει ημερίδα παρουσίασης του έργου «Ενίσχυση της υφιστάμενης εργαστηριακής υποδομής του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού –“ΔΗΜΗΤΡΑ” για τον έλεγχο ψεκαστικών μηχανημάτων» τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 στις εγκαταστάσεις του Τμήματος (Δημοκρατίας 61, Άγιοι Ανάργυροι Αττικής, Αμφιθέατρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης).

Σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση του εργαστηρίου δοκιμών καινούριων ψεκαστικών μηχανημάτων, μοναδικού στην Ελλάδα και την Ευρώπη, διαπιστευμένου κατά ISO 17025.

Η ημερίδα απευθύνεται σε Έλληνες κατασκευαστές ψεκαστικών μηχανημάτων που επιθυμούν τη βελτίωση της ποιότητας των μηχανημάτων τους, τη διασφάλιση της παραγωγής και της εξαγωγής των προϊόντων τους καθώς και σε όποιον  ενδιαφέρεται για την προστασία του περιβάλλοντος και την αποτελεσματική χρήση των φυτοφαρμάκων, δεδομένου ότι ένα ορθά κατασκευασμένο ψεκαστικό μηχάνημα, είναι η βάση του ορθού ψεκασμού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Γεωργικής Μηχανικής, τηλ.: 210‐2611011, Δημοκρατίας 61, Άγιοι Ανάργυροι Αττικής, e‐mail:)

pdfΔελτίο Τύπου

pdfΠρόσκληση & Πρόγραμμα

 

Website Security Test